PHONAK

Uključite se u život
Osjetljivi smo na potrebe onih koji ovise o našem znanju, idejama i brizi. Dok kreativnošću ispitujemo granice tehnologije, stvaramo inovacije koje pomažu ljudima čuti, razumjeti i doživjeti više svakodnevnih zvukova.
Komunicirajte slobodno i samouvjereno. Živite bez granica. Uključite se u život.

 

1947. godine grupa belgijsko-francuskih investitora osniva "AG für Elektroakustik" sa sjedištem u Zurichu (Švicarska). Prvo svjetski poznato slušno pomagalo SuperFront izlazi u prodaju 1978. kada se otvaraju i prve Phonakove marketinške tvrtke u Njemačkoj i Francuskoj. 1985. godine osniva se Phonak Holding AG kao glavna tvrtka Phonak Grupe. Dvije godine kasnije Phonak seli na današnju lokaciju: Stäfa, mjesto jugoistočno od Zuricha. Slijede godine razvoja i inovacija koje su omogućile proizvodnju jednih od najboljih svjetskih slušnih pomagala temeljenih na najnovijim tehnologijama uz FM sustav koji je postao svjetski standard.

SPICE+ je najnovija generacija Phonakovih slušnih pomagala. Razvojem digitalne tehnologije i digitalnom obradom audio signala stvorene su brojne mogućnosti uz koje ćete uživati u savršenom zvuku. Saznajte više o Spice+ mogućnostima!

Phonak Venture slušni aparati

 

BOLERO VIRTO BASEO TAO
Phonak Bolero slušna pomagala Phonak Virto slušna pomagala Phonak Baseo slušni aparati Slušni aparati Phonak Tao
       
AUDEO NAIDA SKY
Phonak Audeo Venture slušna pomagala Phonak Naida Venture slušna pomagala Phonak Sky Venture slušna pomagala