Phonak Audéo M

Audeo M jedno je od najpoznatijih i najpopularnijih slušnih pomagala u svijetu. Svojim izgledom i karakteristikama koje dolaze uz RIC tehnologiju zadovoljit će zaista sve!

Naziv i opis mogućnosti M30 M50 M70 M90
AutoSense OS 3.0
- broj slušnih situacija koje slušno pomagalo automatski prepoznaje
2 3 4 7
Broj kanala
- broj frekvencijski pojaseva u kojima se vrši digitalna obrada signala
8 12 16 20
UltraZoom
- usmjereno slušanje prema izvoru zvuka uz potiskivanje okolne buke
+ + + +
DuoPhone
- prijenos razgovora u oba slušna pomagala
- - - +
SoundRecover2
- proširena čujnost visokofrekventnih zvukova
+ + + +
QuickSync
- sinkronizirana regulacija glasnoće na oba slušna pomagala
+ + + +
WhistleBlock
- sprječavanje neugodnog zviždanja slušnog pomagala
+ + + +
WindBlock
- potiskivanje zvuka vjetra
- - + +
NoiseBlock
- potiskivanje buke
+ + + +

 

Phonak Audeo M dostupan je u 5 zausnih RIC modela
Modeli s punjivim baterijama

Audeo M R i MT modeli donose sve prednosti punjivih baterija u Marvel generaciju. Zaboravite na neprestanu brigu o baterijama i jednostavno uživajte u vrhunskim performansama

Područje rada RIC slušnih pomagala ovisi o izboru slušalice. Audeo M slušna pomagala mogu koristiti osobe lakše, umjerene pa i teže nagluhosti.
Izravna bežična povezivost

Koristite Audeo M slušna pomagala kao bežične slušalice, izravno ih povezavši na mobitel, računalo, televizor ili neki drugi izvor zvuka preko Bluetooth tehnologije.

Marvel generacija po prvi put u svijetu slušnih pomagala donosi apsolutnu bežicnu vezu sa svim izvorima zvuka. Koristite svoja slušna pomagala kao bežične slušalice i uživajte u svim zvukovima koje niste mogli dobro čuti i razumjeti.

Izaberite između 4 cjenovna i kvalitetna razreda. Od M30 koji nudi 8 kanala i 4 automatska programa pa sve do M90 koji donosi 20 kanala i čak 9 automatskih programa rada uz sve dostupne mogućnosti Marvel generacije.

Primarna namjena slušnih pomagala je čuti i razumjeti govor u komunikaciji na manjoj udaljenosti od govornika. Iako Phonakove mogućnosti omogućuju slušanje i u zahtjevnijim slušnim situacijama, tek će dodaci poput TV Connectora i Roger sustava iskoristiti maksimalan potencijal koji Phonak Marvel generacija pruža.