Phonak Sky M

Sky slušna pomagala već su godinama u svijetu prepoznata kao savršeno slušno rješenje za djecu. Dolaskom Sky serije na Marvel generaciju, mogućnosti su postale još i veće!

Naziv i opis mogućnosti M30 M50 M70 M90
AutoSense OS 3.0
- broj slušnih situacija koje slušno pomagalo automatski prepoznaje
2 3 4 7
Broj kanala
- broj frekvencijski pojaseva u kojima se vrši digitalna obrada signala
8 12 16 20
UltraZoom
- usmjereno slušanje prema izvoru zvuka uz potiskivanje okolne buke
+ + + +
Roger Direct
- korištenje Roger FM sustava bez potrebe za dodatnim prijamnikom
+ + + +
SNR Boost
- dodatno poboljšanje razumijevanja u bučnim situacijama
- + + +
WindBlock
- uklanjanje buke nastale puhanjem vjetra
- - + +
SoundRecover2
- proširena čujnost visokofrekventnih zvukova
+ + + +
QuickSync
- sinkronizirana regulacija glasnoće na oba slušna pomagala
+ + + +
WhistleBlock
- sprječavanje neugodnog zviždanja slušnog pomagala
+ + + +
NoiseBlock
- potiskivanje buke
+ + + +

 

Phonak Sky M dostupan je u 3 modela i i nevjerojatnih 14 boja. Ovisno o potrebi, izrađuje se individualni umetak za zvukovod prema otisku uha od mekanog ili tvrdog materijala.
Moćan i bogat zvuk

Sky M SP model još više unapređuje Naida zvuk u odnosu na prijašnje generacije. Uz izvrstan AutoSense OS 3.0 uživajte u različitim slušnim situacijama kao nikad prije.

Sky M PR model s punjivim baterijama za potpuno opuštenost i pouzdanost..
Izravna bežična povezivost

Koristite Sky M slušna pomagala kao bežične slušalice, izravno ih povezavši na mobitel, računalo, televizor ili neki drugi izvor zvuka preko Bluetooth tehnologije.

Marvel generacija po prvi put u svijet slušnih pomagala donosi apsolutnu bežičnu vezu sa svim izvorima zvuka. Koristite svoja slušna pomagala kao bežične slušalice i uživajte u svim zvukovima koje niste mogli dobro čuti i razumjeti.

Izaberite između 4 cjenovna i kvalitetna razreda. Od M30 koji nudi 8 kanala i 4 automatska programa pa sve do M90 koji donosi 20 kanala i čak 9 automatskih programa rada uz sve dostupne mogućnosti Marvel generacije.

Primarna namjena slušnih pomagala je čuti i razumjeti govor u komunikaciji na manjoj udaljenosti od govornika. Iako Phonakove mogućnosti omogućuju slušanje i u zahtjevnijim slušnim situacijama, tek će dodaci poput TV Connectora i Roger sustava iskoristiti maksimalan potencijal koji Phonak Marvel generacija pruža.