Audeo P

Saznajte kako zvuči Paradise! Stigla su slušna pomagala najnovije Paradise generacije, a već po običaju, upravo je Audeo prva serija koja donosi novu tehnologiju. Sve prednosti bežične Marvel generacije, upotpunjene su novom tehnologijom koju donosi Paradise. Slušajte kao nikada prije!

Phonak Paradise generacija nadograđuje bežičnu tehnologiju Marvel generacije uz novi hardware. Novi chipset donosi još veće brzine i mogućnosti čišćeg zvuka. Isprobajte nove Speech Enhanced i Dynamic Noise Cancellation mogućnosti uz nevjerojatni Motion Sensor i Tap Control koji pokazuju zašto je Phonak broj 1 u svijetu slušnih pomagala.

Paradise generacije nastavlja s oznakama 30, 50 70 i 90 za cjenovne razrede, ali se broj kanala povećava na impresivnih 12, 16, 20 i 20 redom. Najnovije mogućnosti poboljšanja razumijevanja govora dostupna su u cjenovnom razredu 90, dok su Motion Sensor i Tap Control dostupni kod modela s punjivim baterijama.

Primarna namjena slušnih pomagala je čuti i razumjeti govor u komunikaciji na manjoj udaljenosti od govornika. Iako Phonakove mogućnosti omogućuju slušanje i u zahtjevnijim slušnim situacijama, tek će dodaci poput TV Connectora i Roger sustava iskoristiti maksimalan potencijal koji Phonak Paradise generacija pruža.