Phonak Audeo P

Saznajte kako zvuči Paradise! Stigla su slušna pomagala najnovije Paradise generacije, a već po običaju, upravo je Audeo prva serija koja donosi novu tehnologiju. Sve prednosti bežične Marvel generacije, upotpunjene su novom tehnologijom koju donosi Paradise. Slušajte kao nikada prije!

Naziv i opis mogućnosti P30 P50 P70 P90
AutoSense OS 4.0
- broj slušnih situacija koje slušno pomagalo automatski prepoznaje
4 5 6 9
Broj kanala
- broj frekvencijski pojaseva u kojima se vrši digitalna obrada signala
12 16 20 20
UltraZoom
- usmjereno slušanje prema izvoru zvuka uz potiskivanje okolne buke
+ + + +
Dynamic Noise Cancellation
- upravljanje potiskivanjem buke kroz pametnu aplikaciju
- - - +
Tap Control
- upravljanje mogućnostima bežičnog prijenosa dodirom uške
- - + +
Motion Sensor Hearing
- usmjerenost u ovisnosti o mirovanju ili kretanju
- + + +
SoundRecover2
- proširena čujnost visokofrekventnih zvukova
+ + + +
QuickSync
- sinkronizirana regulacija glasnoće na oba slušna pomagala
+ + + +
WhistleBlock
- sprječavanje neugodnog zviždanja slušnog pomagala
+ + + +
NoiseBlock
- potiskivanje buke
+ + + +

 

Phonak Audeo P dostupan je u 4 zaušna RIC modela
Modeli s punjivim baterijama

Audeo P R i RT modeli donose sve prednosti punjivih baterija u Paradise generaciju. Zaboravite na neprestanu brigu o baterijama i jednostavno uživajte u vrhunskim performansama

Područje rada RIC slušnih pomagala ovisi o izboru slušalice. Audeo P slušna pomagala mogu koristiti osobe lakše, umjerene pa i teže nagluhosti.
Izravna bežična povezivost

Koristite Audeo P slušna pomagala kao bežične slušalice, izravno ih povezavši na mobitel, računalo, televizor ili neki drugi izvor zvuka preko Bluetooth tehnologije.

Phonak Paradise generacija nadograđuje bežičnu tehnologiju Marvel generacije uz novi hardware. Novi chipset donosi još veće brzine i mogućnosti čišćeg zvuka. Isprobajte nove Speech Enhanced i Dynamic Noise Cancellation mogućnosti uz nevjerojatni Motion Sensor i Tap Control koji pokazuju zašto je Phonak broj 1 u svijetu slušnih pomagala.

Paradise generacija nastavlja s oznakama 30, 50 70 i 90 za cjenovne razrede, ali se broj kanala povećava na impresivnih 12, 16, 20 i 20 redom. Najnovije mogućnosti poboljšanja razumijevanja govora dostupna su u cjenovnom razredu 90, dok su Motion Sensor i Tap Control dostupni kod modela s punjivim baterijama.

Primarna namjena slušnih pomagala je čuti i razumjeti govor u komunikaciji na manjoj udaljenosti od govornika. Iako Phonakove mogućnosti omogućuju slušanje i u zahtjevnijim slušnim situacijama, tek će dodaci poput TV Connectora i Roger sustava iskoristiti maksimalan potencijal koji Phonak Paradise generacija pruža.